Četvrtak, 24 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportOstali sportoviUsyk Privukao Pažnju Na Konferenciji Za Medije U Londoni Kao Hitman

Usyk Privukao Pažnju Na Konferenciji Za Medije U Londoni Kao Hitman

Neobičan Nastup Ukrajinca

Oleksandr Usyk, ukrajinski bokser, započeo je konferenciju za medije u Londonu na neobičan način. Obučen kao poznati lik iz video igara, Hitman, Usyk je nosio odijelo, crvenu kravatu i rukavice, dok je u ruci držao aktovku.

Potpis Fotografije Od Furyja

Usyk je sjeo na svoje mjesto i odmah izvadio fotografiju. Na njoj se nalazio njegov udarac kojeg je zadao Tysonu Furyju tokom njihove prve borbe. Ta borba, održana u maju u Saudijskoj Arabiji, završila je uz pobjedu Usyka odlukom sudija.

Revanš U Riyadhu

Konferencija je održana kako bi se skrenula pažnja na revanš između Usyka i Furyja, zakazan za 21. decembar u Riyadhu. Fury je potpisao fotografiju i rekao da bi trebao biti više fokusiran na predstojeći meč.

Poruka od Furyja

“Sve što mogu učiniti je dobro se pripremiti, naporno trenirati i slušati ljude oko sebe. Vjerujem da dolazi moje vrijeme,” poručio je Fury, naglašavajući značaj pravilnih priprema.

Zaključak

Usykov dramatičan ulazak na konferenciju nije prošao neprimijećen. Njegov umjetnički pristup stvara dodatnu napetost za nadolazeći revanš. Oba borca su spremna dati sve od sebe u ovoj važnoj borbi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -