Četvrtak, 24 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzP Diddy i njegova porodica brane svoju čast nakon optužbi

P Diddy i njegova porodica brane svoju čast nakon optužbi

Porodična podrška

U zajedničkoj objavi na društvenim mrežama, P Diddy i njegova porodica podijelili su porodičnu fotografiju. Na slici su prisutni Diddy, njegova majka Janice Combs, partnerica Dana Tran i njegova djeca.

Optužbe i negiranje

P Diddy i njegova porodica tvrde da su suočeni s osudama zbog lažnih optužbi. U objavi su izjavili da su mnogi komentarisali njihove živote na osnovu netačnih informacija. Porodica se osjeća ujedinjeno i podržava Diddyja.

Poruka porodice

U emotivnoj objavi, naglašavaju da je posljednjih mjeseci njihova porodica bila pogođena lažima. Izrazili su ljubav prema Diddyju i nadu da će pravda biti zadovoljena. “Nedostaješ nam i volimo te tata”, napisali su.

Diddyjeva djeca

P Diddy ima sedmero djece sa četiri različite žene. Njegova djeca su: Quincy Brown (33), Justin Dior (30), Christian King Combs (26), Chance Combs (18), blizanke Jessie i D'Lila Combs (17) te najmlađa, Love Sean (2).

Trenutna situacija

P Diddy je uhapšen 17. septembra u New Yorku. Trenutno se nalazi u pritvoru, gdje će ostati do suđenja zakazanog za 5. maj 2025. godine. Njegova porodica ostaje uz njega, nadajući se da će istina izaći na vidjelo.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -