Četvrtak, 24 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzElla Dvornik-Pearce otkriva svoju AI kopiju u duhovitom razgovoru

Ella Dvornik-Pearce otkriva svoju AI kopiju u duhovitom razgovoru

Popularna influencerica Ella Dvornik-Pearce nedavno je na društvenim mrežama predstavila svoju novu mogućnost umjetne inteligencije. U kratkom videu, Ella je pokazala kako izgleda razgovor između nje i svoje AI verzije, poznate kao “umjetna Ella”.

Kritike i loši komentari

Tokom razgovora, Ella je podijelila svoja iskustva sa kritikama koje često prima. Umjetna inteligencija, koja je trenirana da zvuči i odgovara kao ona, duhovito je reagovala na Elline komentare o svom poslu.

Duhoviti odgovori umjetne inteligencije

Tokom interakcije, Ella je izjavila da smatra kako je njen posao pomalo glup, ali je AI odgovorila: “Vidim da pokušavaš biti neugodna prema meni.” Ovaj duhovit odgovor nije izostavio ni Ellu, koja je uzvratila sa: “Volim te.”

Reakcije fanova

U opisu videa, Ella je napomenula da će njena AI verzija morati naučiti govoriti na hrvatskom jeziku. Mnogi fanovi su pokazali oduševljenje ovom novom tehnologijom u komentarima, ističući njen potencijal.

Ella dodatno obogaćuje svet društvenih mreža svojom kreativnošću i inovacijama, a ovo je samo jedan od primjera kako umjetna inteligencija može unaprijediti našu svakodnevicu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -