Četvrtak, 24 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzAnja Bla i Antonina Lukić u Italiji: Iznenađujuće prijateljstvo

Anja Bla i Antonina Lukić u Italiji: Iznenađujuće prijateljstvo

Putovanje u Italiju

Popularna influenserka Anja Bla odlučila je da na nekoliko dana posjeti Italiju. Na iznenađenje mnogih, pridružila joj se Antonina Lukić, koja je nedavno nestala sa društvenih mreža.

Aneksija Antonine Lukić

Antonina se pre više od 10 meseci povukla sa društvenih mreža, obrišivši sve fotografije sa Instagrama. Njen profil, koji je tada pratilo više od 80 hiljada ljudi, prepustila je sestri.

TikTok nalog Antonine, na kom je bilo gotovo 300 hiljada pratilaca, bio je gotovo potpuno ugašen. Njeni vlogovi i grwm videi nestali su bez traga, što je dodatno začudilo njene fanove.

Iznenađenje među pratiocima

Dolazak Antonine Lukić u Anjin društvo izazvao je veliku pažnju. Anja je na društvenim mrežama podelila informacije o putovanju u Milano i otkrila da je sa Antoninom u kombiju.

Dve influenserke su se zajedno slikale i snimale tokom vožnje. Njihovo nenadano druženje ostavilo je pratioce u čudu, jer nisu ni znali da se poznaju.

Povratak na društvene mreže?

U poslednjim danima, Anja je redovno delila fotografije iz Milana, prateći uzbudljivo šopingovanje i izlazak u luksuzne restorane. Mnogi se pitaju da li to znači Antoninin povratak na društvene mreže.

Fanovi s nestrpljenjem očekuju njen povratak i eventualno oglašavanje, nadajući se da će vidjeti više od nekadašnje omiljene influenserke.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -