Četvrtak, 24 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzRajkovićev par: Ana i djeca se pridružili Predragu u Saudijskoj Arabiji

Rajkovićev par: Ana i djeca se pridružili Predragu u Saudijskoj Arabiji

Porodica ponovo na okupu

Supruga proslavljenog golmana Predraga Rajkovića, Ana Rajković, nedavno se pridružila mužu u Saudijskoj Arabiji. Njihova petočlana porodica ponovno je kompletna.

Novi angažman u Al Itihadu

Predrag Rajković je prije nekoliko mjeseci potpisao ugovor sa saudijskim fudbalskim klubom Al Itihad. Njegovo preseljenje u Džedu dogodilo se bez supruge i djece.

Novorođena Nora i prilagodba

Ana je odlučila ostati u Beogradu sa sinovima dok je bila u poodmakloj trudnoći. U septembru su dobili drugo dijete, devojčicu Noru. Poslednja dva mjeseca Ana se privikavala na život sa troje djece.

Uživanje u novom domu

Sada kada je Nora spremna za putovanje, cijela porodica se preselila u njihov novi dom. Ana je na društvenim mrežama podijelila slike luksuza koji je očekuje u Saudijskoj Arabiji.

Posebno iznenađenje od Predraga

U objavi je pokazala dio stana s predivnim pogledom kroz prozore od poda do plafona. Osim trpezarije, Predrag je priredio iznenađenje: dio stana je bio ukrašen balonima i crvenim ružama.

Ana je s ljubavlju napisala: “Dome, slatki dome”. Njihova nova avantura tek počinje, a porodica Rajković se raduje zajedničkim trenucima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -