Četvrtak, 24 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzSkandalozne tvrdnje bivšeg supruga Dženifer Lopez o Didiju Kombsu

Skandalozne tvrdnje bivšeg supruga Dženifer Lopez o Didiju Kombsu

Ohani Noa otkriva detalje o svom braku s Dženifer Lopez

Ohani Noa, bivši suprug Dženifer Lopez, nedavno je izjavio da je Šon Didi Kombs imao značajnu ulogu u njihovom razvodu. Noa je gostovao u popularnoj emisiji „Despierta America“ i otkrio svoje viđenje kratkog braka koji je trajao od 1997. do 1998. godine.

Razvod i probleme s karijerom

Noa je naglasio da je razvod dijelom rezultat Didijevih postupaka. “Deo tog razvoda je bio Didijeva krivica”, izjavio je, dodajući da su se problemi počeli pojavljivati kada je Lopez radila na svom prvom albumu „On The 6“.

On je također istakao kako mu je razvod otežao poslovne prilike i da je negativno utjecao na njegovu karijeru. “Pitao sam se šta sam uradio Dženifer da me izvede pred sud”, rekao je Noa.

Dženifer Lopez i njen trenutni razvod

Dženifer Lopez se trenutno suočava s još jednim razvodom, ovoga puta od glumca Bena Afleka. Ohani nije dao konkretne komentare na njen trenutni status, ali je sigurno da njihova prošlost i dalje budi pažnju javnosti.

Didijeve pravne probleme

Šon Didi Kombs trenutno se suočava s ozbiljnim optužbama, uključujući reketiranje i trgovinu ljudima. Didi negira sve optužbe protiv sebe, uključujući i one za seksualno zlostavljanje. Ova situacija dodatno komplikuje već uzburkan život Dženifer Lopez.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -