Ponedjeljak, 21 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzDženifer Lorens očekuje drugo dijete: Slavna Oskarovka ponovo postaje majka

Dženifer Lorens očekuje drugo dijete: Slavna Oskarovka ponovo postaje majka

Vijest o drugoj trudnoći

Glumica Dženifer Lorens, dobitnica Oskara, ponovo će postati majka. Njena trudnoća potvrđena je od strane njenog medijskog predstavnika 20. oktobra. Ova objava dolazi u trenutku kada Dženifer slavi uspjeh svog najnovijeg filma, „Zuravski protiv Teksasa“.

Porodica i privatnost

Dženifer i njen suprug, kustos umetnosti Kuk Maroni, već imaju sina, Saja, rođenog u februaru 2022. Njihov sin nosi ime po umetniku Saj Tvombliju. Ovaj par nastoji održati svoj privatni život daleko od očiju javnosti, ali Dženifer je ranije otvoreno govorila o izazovima majčinstva.

Iskustva i izazovi majčinstva

Glumica je istakla kako je majčinstvo promijenilo njen život. U intervjuu iz 2022. godine podijelila je svoja osjećanja nakon porođaja. “Osjećala sam kao da je moj život počeo iznova”, rekla je, izražavajući svoju ljubav prema novorođenčetu.

Otvorena o pobačaju

Nakon rođenja sina, Dženifer je obelodanila svoja iskustva sa pobačajem. Planirala je abortus kada je prvi put zatrudnjela, ali je pre trenažnog zahvata doživjela spontani pobačaj. Ova iskustva su je duboko potresla, posebno u svjetlu novih zakona o abortusu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Poruka društva

Dženifer Lorens ne prestaje da inspiriše, a njena nova trudnoća dolazi u vrijeme kada se bori za prava žena. Ova poznata ličnost nastavlja da se izlaže, otvoreno dijeleći svoja iskustva kako bi skrenula pažnju na važne društvene teme.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -