Ponedjeljak, 21 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzRialda i Elvis dočekali bebu: Trenutak koji ostavlja bez daha

Rialda i Elvis dočekali bebu: Trenutak koji ostavlja bez daha

Veliko uzbuđenje za Rialdu i Elvisa

Popularna pjevačica Rialda objavila je radosnu vijest 18. oktobra 2024. godine. Na svom Instagram profilu, objavila je emotivan post o dolasku njihove bebe. “Ne postoje riječi koje bi mogle opisati ovaj osjećaj”, napisala je Rialda.

Prijatelji i pratitelji šalju čestitke

Zaručnik Rialde, Elvis Biberović, također je sa bebom pozirao za fotografiju. Njihovi prijatelji i pratitelji nisu štedjeli čestitke. “Dobro nam došla”, “Neka vam je živa i zdrava”, samo su neki od kometara.

Rialda o majčinstvu i trudnoći

U prethodnim mjesecima, Rialda je često dijelila fotografije s trudničkim stomakom. Kada su je pratitelji pitali o pravom trenutku za trudnoću, odgovorila je: “Kad god ti osjetiš da treba je pravo vrijeme”. U njenim riječima osjeti se snaga i podrška drugim ženama.

Zaručnički trenutak na Maldivima

Elvis je zaprosio Rialdu u januaru 2024. godine, dok su uživali na Maldivima. U jednom od intervjua, Rialda je naglasila kako joj je potreban partner koji je stabilan i sposoban otvoriti joj nove vidike.

Zaključak

Rialda i Elvis ulaze u novu fazu svog života kao roditelji. Njihova priča inspirira mnoge i pridružujemo se čestitkama povodom dolaska bebe.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -