Ponedjeljak, 21 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzMonica Bellucci oduševila fanove na Instagramu novim fotografijama

Monica Bellucci oduševila fanove na Instagramu novim fotografijama

Žena koja ne prestaje očaravati

Monica Bellucci, poznata talijanska glumica, nedavno je podijelila nove fotografije na svom Instagram profilu. Ovog puta, fotografije su snimili Paolo Roversi, a Bellucci je pozirala za oktobarsko izdanje Vogue Italia. Njena objava prikupila je više od 100.000 lajkova u samo satu, što dovoljno govori o njenoj popularnosti.

Fanovi ne štede komplimente

U komentarima, obožavatelji su je pohvalili ne samo za izgled, već i za stav prema starenju. “Najljepša žena na svijetu”, “Ti si definicija seksipila” i “Vječna ljepota iznutra i izvana”, samo su neki od komentara koji su joj uputili fanovi.

Prihvatanje starenja kao čarolija

Bellucci je nedavno izjavila kako se pomirila sa starenjem. Njen stav se razlikuje od mnogih drugih zvijezda koje se odlučuju za plastične operacije. “Govorim sebi da je beskorisno boriti se protiv nečega što je moćnije od mene”, rekla je, dodajući da je važno biti sretan što si još uvijek ovdje.

Romansa s Timom Burtonom

Pored profesionalnog uspjeha, Monica Bellucci je trenutno u vezi s poznatim režiserom Timom Burtonom. Njih dvoje su snimili film “Beetlejuice 2”, koji će biti objavljen u septembru. Njihova romansa počela je prošle godine, dok su se upoznali na Cannes Film Festivalu 2006.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -