Ponedjeljak, 21 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinFilm/TVTreći nastavak "Venoma" stiže u kina 23. oktobra!

Treći nastavak “Venoma” stiže u kina 23. oktobra!

Fanovi se pripremaju za “Venom: Posljednji ples”

Obožavaoci svjetskog fenomena “Venom” sa nestrpljenjem očekuju treći nastavak ovog stripovskog hita. Film “Venom: Posljednji ples” premijerno će se prikazati u bh. kinima 23. oktobra, a donosi ga “C2 Film”, službeni zastupnik “Sony” studija za Bosnu i Hercegovinu.

Intervju s rediteljicom Keli Marsel

“Dnevni avaz” je ekskluzivno razgovarao s Keli Marsel, rediteljicom veoma očekivanog filma. Marsel je blisko sarađivala s Tomom Hardijem, koji ponovo igra Edija Broka i njegovog simbiotskog partnera Venoma.

Šta možemo očekivati?

Ona opisuje “Venom: Posljednji ples” kao vrhunac trilogije, gdje se Edi i Venom bore protiv nove vanzemaljske prijetnje. “Trilogija predstavlja klasičnu priču o ljubavi i prijateljstvu, ali sa akcionim elementima,” ističe Marsel.

Razvoj likova i priče

U filmu, Edi Brok evoluira i uči kako voljeti, dok Venom zadržava svoju nepredvidljivost. “Venom se mora suočiti s vlastitim strahovima i obavezama,” dodaje Marsel.

Emotivni završetak

Marsel ističe da će ovaj film donijeti emotivan završetak priče koja je obeležila ovu saga. “Želim da publika bude ponosna na završetak koji pružamo,” zaključila je rediteljica.

Film “Venom: Posljednji ples” obećava da će donijeti akciju, humor i emocionalnu dubinu. Fanovi, spremite se za spektakl!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -