Ponedjeljak, 21 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometBivši golman Liverpoola David James obranio dva penala i izazvao oduševljenje i...

Bivši golman Liverpoola David James obranio dva penala i izazvao oduševljenje i razočaranje na Anfieldu

Uloga Davida Jamesa u promociji “Futuremakers”

Bivši čuvar mreže Liverpoola, David James, ponovo se vratio na Anfield. Ovaj put nije bio igrač, već učesnik promocije Standard Charteredovog programa “Futuremakers”. Program se fokusira na angažman u društvenoj zajednici.

Penali koji su oduševili i razočarali

Na ovom događaju, James je odbranio dva penala od 11-godišnjaka. Njegove intervencije su izazvale razočaranje kod dječaka, koji je izgubio priliku da postigne gol pred čuvenim Kopa.

Kritike sa tribina i društvenih mreža

Izvještaji sugeriraju da vuče negativne komentare sa tribina zbog svog izvođenja. Mnogim navijačima nije bilo jasno zašto se bacao nakon što je dječak izveo udarce. Ova situacija je neke nasmijala, dok su drugi izražavali svoje nezadovoljstvo.

Reakcija i snimci na društvenim mrežama

Iako su uslijedile kritike, James je ostao smiren. Na društvenim mrežama je podijelio snimak svojih odbrana. Njegova reakcija pokazuje da nije dao značaj negativnim komentarima.

Kratak osvrt na Jamesovu karijeru

James je tokom svoje karijere branio za renomirane klubove kao što su Aston Villa, West Ham i Manchester City. U Premiershipu je odbranio 13 penala, a njegov povratak na Anfield sigurno će ostati zabilježen u srcima navijača.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -