Ponedjeljak, 21 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzIstraga o smrću Liama Pejna: Uposlenici hotela osumnjičeni za krijumčarenje droga

Istraga o smrću Liama Pejna: Uposlenici hotela osumnjičeni za krijumčarenje droga

Prijevarne aktivnosti u hotelu CasaSur

U poslijepodnevnim satima, vijesti iz Buenos Airesa oslikavaju mračniju stranu luksuznog hotela CasaSur, gdje je preminuo pjevač Liam Pejn. Pripadnici policije istražuju uposlenike hotela zbog sumnje da su pjevaču snabdijevali teškim drogama, samo nekoliko dana prije njegove smrti, piše Daily Mail.

Sumnjivi detalji iz Liamove sobe

Optuženi su zaposlenici hotela za krijumčarenje raznih narkotika u Liamov apartman. Prema informacijama, droga je pronađena u kutiji sapuna, koju su detektivi otkrili nakon njegove smrti. Postoje nagovještaji da je uprava otkrila neobična ponašanja zaposlenika.

Istraga i otpuštanja

Detektivi istražuju ulogu dvojice muškaraca koji su snabdijevali Pejna drogom. Prijatelji pjevača tvrde da su zaposlenici slali taksije za preuzimanje paketa s drogama. Nakon što je jedan od njih zbrisan s posla zbog sumnjivih aktivnosti, njegov otkaz postao je predmet istrage.

Tragovi u sobi i na dvorištu

Policija je otkrila da je Liamova hotelska soba bila “u potpunom neredu”, s razbacanim predmetima. U unutrašnjem dvorištu hotela pronađeni su viski, upaljač i njegov mobilni telefon, što dodatno komplicira okolnosti njegove smrti.

Tragičan kraj života

Liam Pejn preminuo je nakon pada s trećeg sprata hotela u 31. godini života. Njegova borba s zavisnošću i okruženje koje ga je opterećivalo postavljaju teška pitanja o odgovornosti pojedinaca i ustanova koje su bile u njegovoj blizini.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -