Ponedjeljak, 21 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiSvijetTrump radi u McDonald'su u predizbornoj kampanji

Trump radi u McDonald'su u predizbornoj kampanji

Trumpova kuhinjska avantura

Donald Trump, kandidat Republikanske stranke, najavio je neobičnu aktivnost tokom svojih predizbornih skupova širom SAD-a. Naime, izjavio je da će raditi u kuhinji jednog lokalnog McDonald'sa.

Odgovor na Harrisove tvrdnje

Ova akcija dolazi kao odgovor na poteze Kamale Harris, koja je u više navrata naglašavala da je radila u ovom lancu brze hrane tokom svoje mladosti. Trump je to otvoreno doveo u pitanje, sugerirajući da Harris nikada nije radila u McDonald'su.

Pomfrit i obožavanje McDonald'sa

Tokom svoje posjete McDonald'su, Trump je stvarno pripremao pomfrit, koji je kasnije posluživao posjetiocima. Svi gosti su imali priliku probati hranu koju je Trump lično platio, ističući time svoju povezanost s običnim građanima.

Kampanja i fanatična ljubav prema McDonald'su

Osim ove akcije, Trump je poznat kao veliki obožavatelj hrane iz McDonald'sa. Njegovi saradnici često su isticali njegovu opsesiju ovim brendom, dok su biografi naglašavali da većinu svojih obroka naručuje upravo iz ovog lanca brze ishrane.

Ova neobična aktivnost zasigurno će biti iskorištena u njegovoj predizbornoj kampanji, posebno s obzirom na komentare koje je dao o Harris. Trumpova strategija kreiranja neposrednog kontakta s glasačima kroz ovakve akcije može mu donijeti dodatne simpatije među biračima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -