Ponedjeljak, 21 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiRegijaPrimorac na Saboru HDZ-a: "Milanoviću je vrijeme da ide"

Primorac na Saboru HDZ-a: “Milanoviću je vrijeme da ide”

Poziv na jedinstvo i dostojanstvo

Kandidat HDZ-a za predsjednika Hrvatske, Dragan Primorac, obratio se okupljenima na Općem Saboru HDZ-a u Šibeniku. Njegova poruka bila je jasna: neće dopustiti uništavanje Hrvatske niti vrijeđanje hrvatskog naroda.

Oštra kritika Zoranu Milanoviću

Primorac je posebno naglasio da je predsjedniku Zoranu Milanoviću vrijeme da napusti svoju poziciju. Smatra da Milanović narušava dignitet Hrvatske, kako unutar zemlje, tako i u inostranstvu. “Hrvatska se voli snagom znanja i mudrošću vođenja,” rekao je Primorac.

Podrška HDZ-a

Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a, pružio je Primorcu svoju punu podršku, ističući očekivanja od njegove kandidature. Primorac je govorio o svojim planovima za boljitak života i standarda svakog građanina.

Vraćanje biste Franje Tuđmana

Jedna od prvih odluka kada postane predsjednik, prema riječima Primorca, bit će vraćanje biste prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana na njegovo zasluženo mjesto. Ova izjava izazvala je pljesak okupljenih.

Poruka o identitetu Hrvatske

Primorac je naglasio da Hrvatska nije slučajna država. Njegove kritike Milanoviću uključivale su i omalovažavanje hrvatske vojske, zbog čega smatra da je njegov rival “slučajan” kao predsjednik.

Suradnja s ostalim državama

Primorac je obećao da će se zalagati za dostavu informacija o masovnim stratištima od Srbije i Crne Gore. “Otežat ću im ulazak u EU, ako ne budu surađivali,” poručio je Primorac.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -