Nedjelja, 20 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeLjepotaAdriana Lima bez šminke na naslovnici Voguea: Moja pobjeda nad negativnim komentarima

Adriana Lima bez šminke na naslovnici Voguea: Moja pobjeda nad negativnim komentarima

Povratak na pistu

Supermodel Adriana Lima ponovo se vratila na modnu scenu, pozirajući za naslovnicu magazina Vogue. Fotograf Daniel Jackson zabilježio je njen upečatljiv izgled, dok je stilizaciju uradio Jorden Bickham. Na dvostrukoj naslovnici, Lima se pojavljuje bez šminke, naglašavajući prirodnu ljepotu.

Stil i mode

Na prvoj stranici, Adriana nosi majicu bez rukava brenda Christian Dior, uz šešir Clyde x Collina Strada. Druga naslovna strana prikazuje je u elegantnoj crnoj haljini Dior, ističući njene mišiće. Ovaj povratak znača više od mode; predstavlja i njenu pobjedu nad kritikama vezanim za izgled nakon posljednje trudnoće.

Majčinstvo i fit izgled

Lima je u razgovoru za Vogue govorila o izazovima majčinstva s petoro djece. “Biti majka sa 40 godina nije isto kao sa 20”, priznala je. Ova uspješna manekenka naglašava važnost fitnesa, ističući da je to dio kulture njenog doma u Rio de Janeiru.

Borna je podrška

Dotakla se i negativnih komentara o svom izgledu, ističući da je tokom trudnoće dobila nekoliko kilograma. “Srećom, imala sam podršku porodice, a sada se osjećam odlično”. Također, priznala je da uživa u tome da se vidi bez šminke, što dodatno jača njen autentičan pristup ljepoti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -