Nedjelja, 20 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeLjepotaDžejla Ramović očarala izgledom na koncertu u Osijeku

Džejla Ramović očarala izgledom na koncertu u Osijeku

Modni hit sezone

Džejla Ramović, popularna pjevačica, nedavno je oduševila publiku u Osijeku svojim modnim izborom. Nosila je elegantan top s detaljem koji podsjeća na latice cvijeća, uz jednostavne hlače. Ovaj komplet se smatra velikim modnim hitom sezone.

Komplimenti na društvenim mrežama

Na svom Instagram profilu, Džejla je zahvalila Osijeku na nezaboravnoj noći. Njena objava izazvala je brojne pozitivne komentare. Prijatelji i fanovi nisu štedjeli riječi hvale, opisujući je kao lijepu, posebnu i talentovanu.

Uspon muzičke karijere

Ovo ljeto, Džejla je imala nekoliko nastupa, kako u regionu tako i u inostranstvu. Planira nastaviti sa nastupima, a večeras će se obratiti publici u Linzu. Čini se da su njen talent i rad osvojili srca mnogih.

Mogućnosti u manekenstvu

Osim muzičke karijere, Džejla je pokazala interesovanje za modeliranje. Aktivna je na društvenim mrežama, dijeleći profesionalne fotografije. O njenoj potencijalnoj karijeri u manekenstvu, izjavila je: “Ne mogu da kažem da ne bih voljela, ali je to dugačak proces.” Pojašnjava da bi voljela raditi pred kamerama za reklame, ali ne zna hoće li postati manekenka.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -