Subota, 19 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzTragična smrt Liam Paynea ponovo otkriva neobične trenutke s P Diddyjem

Tragična smrt Liam Paynea ponovo otkriva neobične trenutke s P Diddyjem

Prisjećanje na neobični susret

Iako je smrt 31-godišnjeg pjevača Liam Paynea izazvala mnoge emocije, društvene mreže su se ponovo osvrnule na njegov susret s P Diddyjem iz 2017. godine. Ta kontroverzna tema postala je viralna, a fanovi su ponovno pogledali intervju u kojem govori o ovom neobičnom događaju.

Emisija kod Grahama Nortona

Payne je bio gost u emisiji kod poznatog irskog komičara Grahama Nortona, gdje je pričao o svom iskustvu s P Diddyjem i Jay-Zijem. Na zabavi, pjevač se odlučio upoznati sa slavnim reperima, ali je susret bio sve samo ne običan.

Nepovoljna situacija na zabavi

Liam je opisao trenutak kada je pružio ruku P Diddyju, koji se nasmijao, ali nije mogao da ga pušta. Kada je potom pokušao prići Jay-Ziju, doživio je neugodan trenutak. Njegov tjelohranitelj ga je odgurnuo i smjestio ga je daleko od njih.

Sjedio s Ellie Goulding

Nakon toga, Payne se odlučio povući i sjediti sa pjevačicom Ellie Goulding, priznajući kako je situacija bila prilično nezgodna. Ova priča je postala još jedan primjer kako se on nosio s poznatim ličnostima tokom svojih muzičkih uspona.

Uticaj na društvenim mrežama

Sjećanje na ovaj neobični susret potaknulo je nostalgične reakcije među obožavateljima. Dijeleći ovaj intervju, fanovi su izrazili sažaljenje zbog gubitka talentiranog pjevača, dok su u isto vrijeme komentarisali njegov meta trenutak s poznatim reperima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -