Subota, 19 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzAngelina Jolie o ulozi Marije Callas: Najveći izazov je pjevanje pred publikom

Angelina Jolie o ulozi Marije Callas: Najveći izazov je pjevanje pred publikom

Premijera filma o Mariji Callas

Angelina Jolie nedavno je prisustvovala premijeri filma u kojem tumači ulogu legendarne operske dive Marije Callas. Film, koji je režirao Pablo Larrain, fokusira se na posljednje dane Callas u Parizu tokom 1970-ih.

Izazovi glume prave osobe

Na premijeri, Jolie je istakla da je najveći izazov za nju pjevanje pred ljudima. “Mislila sam da će možda najteže biti igrati pravu osobu, jer se previše zabrinete da nećete ispuniti očekivanja,” rekla je.

Angelina i privatni život

Uz ulogu, mediji su se nedavno fokusirali na Joliein privatni život. Glasine o njenoj vezi s Akalom počele su se širiti u maju prošle godine, nakon zajedničkog putovanja na Jamajku. Od tada, par je više puta viđen zajedno u javnosti, uključujući nedavni Filmski festival u Veneciji.

O Akalu i njegovim dostignućima

Akal je poznati britanski pisac i dobitnik nagrada BAFTA i MOBO. Njegove knjige, kao što su “The Dark Lady” i “Natives: Race and Class in the Ruins of Empire”, stekle su široku popularnost.

Ranije veze Angelinije

Svjetski mediji ranije su povezivali Angelinu sa poznatim ličnostima kao što su Paul Mescal, The Weeknd i David Mayer de Rothschild.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -