Subota, 19 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzKristin Kavaliri iznosi teoriju o Kanjeu Vestu: Klon ili ne?

Kristin Kavaliri iznosi teoriju o Kanjeu Vestu: Klon ili ne?

Teorija o kloniranju repera Kanjea Vesta

Američka kantri pjevačica Kristin Kavaliri iznijela je neobičnu teoriju o reperu Kanjeu Vestu. Ova teorija izazvala je podijeljena mišljenja na društvenim mrežama. Kavaliri, poznata po svom podkastu “Let’s Be Honest,” tvrdi da vjeruje kako je Kanje klon.

Skandali na američkoj muzičkoj sceni

U posljednja dva mjeseca, američka muzička scena svjedočila je brojnim skandalima. Najpoznatiji događaj je hapšenje repera Pi Didija, što je izazvalo diskusije i teorije zavjere. Među njima su i spekulacije o Kanjeu Vestu, Bijonse i Džej Ziju.

Kavalirijeva pominje Iluminati

Kavaliri vjeruje da su Iluminati bili nezadovoljni Kanjeovim izjavama. Ona se osvrnula na jedan stari intervju u kojem reper govori o svom mogućem nestanku. Izjavila je: “Ako nestanem i vratim se i izgledam drugačije, to nisam ja.”

Reakcije fanova i kontroverza

Nakon dijeljenja svoje teorije, Kavaliri je dobila pomešane reakcije. Neki su komentarisali kako je hrabra, dok su drugi bili skeptični prema njenim izjavama. Ona se nije bojala kritikovati, a priznala je i da nije sve što vidi na internetu tačno.

Cenzura i društvene mreže

Nakon što je podijelila svoju priču na Instagramu, Kavaliri je kritikovala TikTok zbog brisanja njenog posta o Kanjeu. Izjavila je da je cenzura samo dodatno motiviše da dijeli svoje poglede.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -