Subota, 19 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeHrana i ZdravljeFrizerski trendovi u Zagrebu: Roman Milašinović otkriva tajne njegovanja kose

Frizerski trendovi u Zagrebu: Roman Milašinović otkriva tajne njegovanja kose

Aktualni trendovi frizura

Roman Milašinović, poznati zagrebački frizer, otkriva najnovije trendove u svijetu frizura. Njegov salon poznat je po inovativnim tehnikama i kreativnosti. Hrvatice se sve više odlučuju za eksperimentiranje s bojama, posebno crvenom, koja se vraća u modu.

Vrste frizura i boje koje dominiraju

Trenutno, balayage i prirodne tehnike bojenja su najtraženije. Klijentice preferiraju volumen i teksturu, pa su popularni beach waves i blowout frizure.

Za nadolazeću sezonu jesen/zima 2024/2025., očekuje se povratak tamnijih tonova, posebno smeđe i crvene nijanse. Bob frizure će ostati popularne kao i šiške.

Njega kose i savjeti za klijentice

Roman savjetuje strpljenje i dobru komunikaciju s frizerom prije nego što klijentice krenu na drastične promjene. Sa kvalitetnim proizvodima i redovnim šišanjem, oštećena kosa se može uspješno oporaviti.

Za žene iznad 50 godina, kraće frizure poput boba mogu izgledati mladenački. Stručni savjeti uključuju zdrave navike i upotrebu hranljivih šampona.

Roman je također istakao važnost korištenja proizvoda koji ne otežavaju kosu, posebno za tanke niti. Kvalitetna njega zajedno sa zdravom prehranom može značajno poboljšati stanje kose.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -