Subota, 19 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzTragična sudbina Liama Paynea: Prijatelj otkriva detalje o njegovom stanju prije smrti

Tragična sudbina Liama Paynea: Prijatelj otkriva detalje o njegovom stanju prije smrti

Šokantna vijest o smrti popularnog pjevača

Nakon što je vijest o smrti Liama Paynea šokirala obožavatelje širom svijeta, blizak prijatelj otkriva teške okolnosti koje su mu prethodile. Benton, prijatelj iz muzičkih krugova, tvrdi da je pjevač bio “toliko bolestan da nije mogao ozdraviti”.

Uticaj Slave na Liamovo zdravlje

Benton naglašava da je velika popularnost bila ključna prepreka Liamovom oporavku. “Budite ljubazni i nemojte nagađati o uzrocima njegove smrti”, poručio je prijatelj na društvenim mrežama. Prema njegovim riječima, Liam je bio u zabludi i imao je previše povjerenja u ljude, što je dodatno pogoršalo njegovo stanje.

Posljednji trenuci i poruke podrške

Prije tragičnog incidenta, Liam je putem YouTubea izrazio zahvalnost svojim kolegama iz grupe One Direction. “Definitivno sam napravio puno grešaka. Hvala vam što ste uvijek bili uz mene”, rekao je tada.

Tragičan ishod

Liam Payne preminuo je nakon pada s balkona hotela u Argentini. Šef hitne službe u Buenos Airesu potvrdio je da je smrt uzrokovana višestrukim povredama, uključujući frakturu lobanje. Istraga pokazuje da je pjevač vjerovatno bio nesvjestan pada.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -