Subota, 19 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzBelmin Malkić iz Beča oduševio u Workshop-u i pokrenuo raspravu među Coach-evima

Belmin Malkić iz Beča oduševio u Workshop-u i pokrenuo raspravu među Coach-evima

Belmin Malkić kao posljednji takmičar

Večeras je u Workshop-u nastupio Belmin Malkić, posljednji takmičar. Malkić je doputovao iz Beča samo nekoliko sati ranije. Otkrio je da gaji simpatije prema prošlogodišnjoj finalistkinji iz IDJShow-a.

Simpatije prema finalistkinji

Belmin je zapravo pozdravio Zonu, koja je prethodne sezone privukla pažnju svojim stilom. Njegova izjava izazvala je osmeh na licima prisutnih, a on je želio da se zna kako mu se sviđa njena narandžasta kosa.

Muzika kao prioritet

On je naglasio da nije došao samo da zaradi novac ili postane poznat, nego da njegova muzika dopre do što više ljudi. Belmin je zatim otpevao pripremljene numere.

Savjeti Coach-eva

Coach-evi su mu pružili nekoliko savjeta i smjernica. Savjetovali su mu da se malo više opusti tokom nastupa. Ovaj razgovor je otvorio novu raspravu među njima, pri čemu je Relja naglasio da je opuštanje proces.

Rasprava među Coach-evima

Nataša se našalila o Reljinom komentaru, što je izazvalo smijeh. Belmin je primijetio da se između njih stvorila tenzija, nazivajući to “beefom”. Relja je kroz šalu komentarisao situaciju, dodajući da je to stari način zabavljanja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -