Subota, 19 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzSara Simonović iz Bariča: Muzički put i emocije na sceni

Sara Simonović iz Bariča: Muzički put i emocije na sceni

Uvod u muzičku priču

Treća takmičarka u popularnom Workshop-u je sedamnaestogodišnja Sara Simonović iz Bariča. Na početku razgovora, coach-evi su je pitali o njenim audicijskim nastupima. Sara je iskreno odgovorila da nije zadovoljna. “Bila sam umorna i nije mi bio dan, ali nadam se da će sada biti bolje”, rekla je Sara.

Izvorna muzika kao temelj

Sara je otkrila da je izvorna muzika njen muzički početak. “Dok sam trenirala folklor, počela sam sa tom muzikom”, istakla je. Za nju, izvođenje izvorne muzike predstavlja poseban pečat naše zemlje.

Emocije i podrška

Nataša je primijetila Sarinu blagu tremu i odlučila da je nasmije. “Sigurno te ne plaši Relja?”, rekla je. Relja, nakon šale, napustio je studio da bi Sara mogla da zapeva pred Natašom i Darkom.

Reljine riječi o talentu

Relja je pohvalio Saru, rekavši: “Pevaš stvarno prelepo.” Iako su na početku sumnjali u njen potencijal, njen glas ih je sve iznenadio. Nataša joj je savjetovala da se više oslobodi na sceni i da spusti energiju.

Iznenađenje i sreća

Na kraju, Sara je izrazila svoj doživljaj: “Nisam mogla ni da sanjam da ću ovde biti.” Njen iskreni entuzijazam i sreća su nepresušan izvor inspiracije za sve mlade muzičare.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -