Subota, 19 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzKsenija Tanu: Nova zvijezda na sceni sa snažnom pričom

Ksenija Tanu: Nova zvijezda na sceni sa snažnom pričom

Uvod u priču Ksenije Tanu

Šesta takmičarka večerašnjeg muzičkog programa je Ksenija Tanu. Ova talentovana izvođačica fascinirala je Coach-eve već na audicijama. Njena harizma i glas prva su stvar koja privlači pažnju gledatelja.

Ksenijina inspirativna priča

Ksenija je podijelila detalje o svom životu. Ona se nedavno preselila iz Belorusije u Crnu Goru. Njena porodica, a posebno suprug, pružaju joj veliku podršku. “On je zlato”, rekla je Ksenija, naglašavajući zahvalnost za njegovu podršku.

Ambicije i planovi

Ksenijin cilj je izgraditi uspješnu muzičku karijeru. Ona je izrazila želju da se bori za svoje mjesto u top 12. Uz veliku odlučnost, Ksenija govori: “Život me je doveo ovde i voljela bih da pokažem sve što imam.”

Učionice i nastupi

U razgovoru s Coach-evima, Ksenija je otkrila da uči srpski jezik od kada se preselila. Oduševila je prisutne kada je otpjevala pjesmu na ruskom jeziku. Relja, jedan od Coach-eva, iznenadio je sve svojim odgovorom na ruskom.

Želja za saradnjom

Nataša je izrazila želju da Ksenija postane dio njenog tima. Tokom rasprave, muzičari su se šalili o tome koja bi bila njihova reakcija ako ne završi u njenom timu.

Ksenijin talent i strast za muzikom sigurno će osvojiti srca publike. Posljednji nastup je pokazao da ima sav potencijal za uspjeh.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -