Petak, 18 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzTragičan gubitak: Jodie o prijateljstvu s Liamom, posljednjim porukama i sjećanjima

Tragičan gubitak: Jodie o prijateljstvu s Liamom, posljednjim porukama i sjećanjima

Jodie se prisjeća prijateljstva s Liamom

Jodie je otvoreno pričala o svom dugogodišnjem prijateljstvu s Liamom Payneom, članom popularnog benda One Direction. “Stvarno sam bila bliska s Liamom, prijatelji smo godinama”, izjavila je Jodie. Njihov odnos obilježili su česti razgovori i uzajamna podrška.

Posljednji trenuci komunikacije

Liam se posljednji put javio Jodie iz Buenos Airesa, gdje je boravio. Poslao joj je fotografiju iz hotelske sobe u ponedjeljak. Tokom srijede, Jodie je primila poruku u ranim jutarnjim satima. “Pitao je da li sam budna”, ispričala je Jodie.

Trenutak šoka

Jodie je dalje podijelila svoje misli o Liamovom dobrostanju. “Izgledao je sretno i zdravo, nije bilo razloga za zabrinutost”, rekla je. No, vijest o njegovoj iznenadnoj smrti ostavila ju je u nevjerici.

Poruke podrške od kolega

Nakon njegove smrti, mnoge kolege i prijatelji, uključujući Ritu Oru i Eda Sheerana, oprostili su se od Liama. Svi su izrazili tugu zbog njegovog gubitka.

Jodie je zaključila: “Nisam mogla vjerovati da je istina.” Njihovo prijateljstvo ostat će urezano u pamćenju mnogih, dok se Liamova muzika nastavlja slušati širom svijeta.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -