Petak, 18 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiSvijetAhmetović: Pobjeda nad rakom i povratak svakodnevici

Ahmetović: Pobjeda nad rakom i povratak svakodnevici

Obnova i novi početak

Dana 11. oktobra 2024. godine, Adis Ahmetović proslavlja svoj “drugi rođendan”. Ova simbolična proslava dolazi nakon teške borbe s dijagnozom “rak limfnih žlijezda”. Ahmetović je u poslednjih nekoliko meseci bio podvrgnut liječenju i sada s ponosom objavljuje: “Pobijedio sam rak”.

Zahvala medicinskom timu

U emotivnoj objavi, Ahmetović se zahvalio timu liječnika i medicinskih sestara na Klinici za hematologiju. Na čelu tima bio je prof. Florian Heidelberg s Medicinskog univerziteta. Njihov trud i posvećenost imali su ključnu ulogu u njegovom ozdravljenju.

Porodica i prijatelji podržali su me

Ahmetović je istakao veliko olakšanje i radost među porodicom, prijateljima i uredskim timom. “Osjećao sam podršku svih vas. Pročitao sam svaku poruku, svi ste pridonijeli mom ozdravljenju”, naveo je.

Planovi za budućnost

Nakon oporavka, Ahmetović planira postepeni povratak u politički život. Strastveno želi raditi za socijaldemokraciju koja se zalaže za miran društveni suživot. “Radujem se nastavku rada na ovim ciljevima zajedno s vama”, izjavio je.

Poziv na zajedništvo

Ahmetović je pozvao sve da uživaju u vikendu i njegovim budućim aktivnostima. Ovaj povratak označava novi početak za njega i njegovu zajednicu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -