Petak, 18 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomePozitivnoBiznisAngel Group slavi 20 godina uspješnog poslovanja uz nagradnu igru

Angel Group slavi 20 godina uspješnog poslovanja uz nagradnu igru

Obilježavanje značajne godišnjice

Angel Group d.o.o. tim u Bosni i Hercegovini proslavlja 20 godina uspješnog poslovanja. Ova kompanija je prepoznata po svojoj posvećenosti i inovacijama. Tokom svih ovih godina, Angel Group je ponudila širok asortiman tepiha i staza. Danas, kupci mogu birati između 150 različitih dezena koji dolaze iz raznih kolekcija.

Rast i partnerstva

Kompanija se istakla ne samo među individualnim kupcima, nego i kao ključni partner na lokalnom tržištu. Mnoge institucije, uključujući univerzitete i preko 460 džamija, povjerile su svoj izbor Angel Group-u. Stvaranje saradnje sa maloprodajnim lancem Bingo otvorilo je nove mogućnosti rasta.

Nagradna igra kao zahvalnost kupcima

Povodom 20. godišnjice, Angel Group i Bingo su organizovali nagradnu igru. Svi građani Bosne i Hercegovine mogu učestvovati kupovinom proizvoda iz asortimana Hereke Tepiha. Minimalna vrijednost kupovine je 60,00 KM, a nagrada je putovanje za dvije osobe u Istanbul za Novu Godinu.

Kako učestvovati?

Učešće u nagradnoj igri je jednostavno. Potrebno je poslati SMS poruku na broj 091 212 401 sa traženim informacijama. Izvlačenje dobitnika planirano je za 11.11.2024. godine u 11:00h. Više informacija dostupno je na web stranici الشركة.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -