Petak, 18 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzRita Ora u suzama nakon smrti Liama Paynea: "Ne mogu ovo sada...

Rita Ora u suzama nakon smrti Liama Paynea: “Ne mogu ovo sada pjevati”

Potresni trenutak na koncertu

Pjevačica Rita Ora nedavno je nastupila u Osaki, gdje su se svi prisjetili njenog kolege Liama Paynea. Ova tužna vijest stigla je neposredno prije njenog nastupa, a During performansa, Ora se borila da izvede pjesmu “For You”, koju je snimila s Liamom za film “Fifty Shades Freed”.

Emotivna posveta pokojnom muzičaru

Tokom izvođenja pjesme, Rita se osvrnula na situaciju, izjavivši: “Ne mogu ovo sada pjevati”. U pozadini je bila prikazana fotografija njenih zajedničkih trenutaka s Payneom, što je dodatno pojačalo emotivnu atmosferu koncerta.

Rita Ora dijeli svoje osjećaje

Nakon tragične vijesti, pjevačica se oglasila na društvenim mrežama. “Uništena sam. Imao je najljubazniju dušu, nikada ga neću zaboraviti”, napisala je. Oduševljena njegovom toplinom, ona je istaknula koliko je voljela raditi s njim i koliko joj znači njihova zajednička pjesma.

Istraga smrti Liama Paynea

Liam Payne je preminuo u Buenos Airesu nakon pada s balkona trećeg sprata hotela. Preliminarni izvještaj ukazuje na “višestruku traumu” i “unutrašnje i vanjsko krvarenje” kao uzrok smrti. Tužilaštvo trenutno istražuje ovaj incident kao “sumnjivu smrt”.

Dok se fanovi i kolege opraštaju od ove muzičke legende, Rita Ora nastavlja da s ljubavlju nosi uspomene na njega. Njihova zajednička muzika će zauvijek ostati s nama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -