Petak, 18 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometIncindent u Kragujevcu: Navijači napali učenike zbog dukserica

Incindent u Kragujevcu: Navijači napali učenike zbog dukserica

Napad na učenike Osnovne škole “Ivo Visin”

U Kragujevcu se dogodio nemili incident kada je grupa navijača Fudbalskog kluba Radnički fizički nasrnula na učenike Osnovne škole “Ivo Visin” iz Prčnja. Povod za napad bila je dukserica s natpisom “Delije”.

Direktorica škole svjedočila nasilju

Direktorica Petra Ćetković bila je prisutna tokom incidenta i opisala je kako je napad izgledao. “Našu djecu su napali navijači, bilo je strašno. Srećom, prošlo je bez težih povreda”, izjavila je Ćetković.

Incident izazvan navijačkom kulturom

Prema njenim saznanjima, oko petnaest huligana napalo je maturante iz tri osnovne škole koji su bili na ekskurziji. U jednom trenutku, jedan dječak je zadobio udarac, a drugi su bili primorani da skinu sporne dukserice.

Strah i poruke za budućnost

Direktorica je dodala kako je strahovala zbog toga što su navijači nastavili da ih prate. “Objašnjavali smo djeci da izbegavaju obilježja, ali je situacija postala nasilna”, kazala je ona.

Ovaj incident je još jednom ukazao na opasnosti s kojima se mladi suočavaju zbog navijačkih sukoba. Direktorica Ćetković upozorava da se ovakvi događaji mogu ponoviti, posebno u gradovima gdje su prisutne tenzije između navijača.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -