Petak, 18 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeLjepotaOrgije i Seksualne Fantazije: Zanimljivi Podaci o Ženama

Orgije i Seksualne Fantazije: Zanimljivi Podaci o Ženama

Orgije kao Tema Interesovanja

Prema nedavnim istraživanjima, čak 35 posto žena pokazuje interesovanje za orgije. Seksologinja Gigi Engle otkriva razloge zašto žene često maštaju o ovom obliku seksualnog uživanja. Ona navodi da se orgije praktikuju od samih početaka čovječanstva.

Povijest Orgija

Engle ističe da su najpoznatije orgije u historiji bile bahanalije, festivali posvećeni bogu vina Dionizu. Ove proslave omogućavale su ljudima da se prepuste hedonizmu i oslobe svoje životinjske instinkte.

Zašto Su Orgije Zanimljive?

Seksologinja tvrdi da su orgije privlačne ženama zbog mogućnosti istraživanja egzibicionizma i voajerizma. “Orgije su tabu, a to ih čini uzbudljivima”, dodaje Engle.

Ženske Fantazije o Seksu

Nekoliko drugih seksualnih želja također je na listi interesovanja žena. Grubi seks želi isprobati 32 posto dama, uz napomenu stručnjaka o važnosti obostranog pristanka.

Igranje Uloga i Javne Fantazije

Osim toga, 20 posto žena iskazuje želju za igranjem uloga, koje može uključivati odijevanje u seksi kostime ili pretvaranje u druge likove. Mnoge žene također maštaju o seksu na javnom mjestu ili korištenju seks igračaka.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -