Četvrtak, 17 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeHrana i ZdravljeLuksuz i funkcionalnost u novoj kolekciji Jana Nails za 2025. godinu

Luksuz i funkcionalnost u novoj kolekciji Jana Nails za 2025. godinu

Prikaz kolekcije

U svijetu poslovne organizacije, nova kolekcija Jana Nails za 2025. godinu donosi spoj luksuza i funkcionalnosti. Ova ekskluzivna ponuda uključuje pažljivo dizajnirane dodatke za svakodnevno planiranje i organizaciju.

Rokovnik #2025

Glavni komad kolekcije je luksuzni rokovnik #2025. Njegova crna imitacija reljefne kože i srebrni detalji stvaraju sofisticiran izgled. Srebrni rubovi stranica doprinose luksuznom dojmu.

Funkcionalnosti i dodaci

Rokovnik sadrži razne rubrike, poput “My new year’s resolution” i “Project planner”. Uz to, dolazi s trakicom za označavanje i džepom za pohranu. Uz kupovinu, dobijate i JN naljepnice, ogledalo i JN kemijsku olovku.

Privjesak i mini notebok

Jedan od dodataka je privjesak u obliku srca s ogledalom. Također, mini notebok dimenzija 12.5 x 7.5 cm nudi praktičnost u kompaktnom formatu.

Za njega i nju

Kolekcija obuhvata i mini torbicu te grickalicu za nokte. Ovi dodaci kombiniraju stil i funkcionalnost, savršeni za svakodnevnu upotrebu. JN grickalica za nokte je idealan tajni adut za svakog muškarca.

Investirajte u stil

Jana Nails postavlja nove standarde u dizajnu i organizaciji. Njihovi proizvodi su osmišljeni za one koji žele više u svakodnevnom životu. Pratite ih na društvenim mrežama za najnovije inspiracije.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -