Četvrtak, 17 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometŠvedska policija pokrenula istragu zbog navodnog silovanja u Stockholmu

Švedska policija pokrenula istragu zbog navodnog silovanja u Stockholmu

Incident u hotelu Bank

U središtu Stockholma, policija istražuje navodno silovanje koje se dogodilo u hotelu Bank. Incident se, prema saznanjima, dogodio u noći s četvrtka na petak, a fotografije 25-godišnjaka u društvu triju osoba snimljene su neposredno prije nego što su otišli u noćni klub.

Izvještaji o dokazima

Švedski mediji javljaju da su policijski istražitelji napustili hotel s vrećama puni potencijalnih dokaza. Istražne radnje ukazuju na ozbiljnost prijave.

Kontekst i prijatelji

Među osobama koje su bile s 25-godišnjakom nalazi se Nordi Mukiele, 26, koji je bivši saigrač Kyliana Mbappea. Mukiele je u Stockholm došao po nagovoru Mbappea, koji je želio da se opuste i uživaju u noćnom životu.

Reakcije i pravne strane

Mbappeov advokat izjavio je da francuski napadač nema razloga za brigu i da je cijelim slučajem miran. Ipak, izvori iz medija prenose da je Mbappe zaprepašten optužbama koje su se pojavile.

Istraga u toku

Švedske vlasti su potvrdile da je istraga zbog navodnog silovanja u toku. Policijska akcija ukazuje na to da će se slučaj pažljivo istražiti kako bi se utvrdile sve okolnosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -