Četvrtak, 17 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometFudbalska reprezentacija BiH dočekuje Srbiju u kvalifikacijama za EP

Fudbalska reprezentacija BiH dočekuje Srbiju u kvalifikacijama za EP

Prvi susret u Zenici

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine prvi duel protiv selekcije Srbije odigraće 25. oktobra. Utakmica će se održati u Trening centru NS BiH u Zenici sa početkom u 14:00 sati.

Revanš u Staroj Pazovi

Revanš susret planiran je za 29. oktobar u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi. Okretanje ovih dvoboja predstavlja važan korak prema napredovanju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Potencijalni protivnici u drugom krugu

Pobjednici dvoboja BiH i Srbije u sljedećem kolu će se suočiti sa boljom ekipom iz meča Luksemburga i Švedske. Ove utakmice zakazane su između 27. novembra i 3. decembra.

Pripreme selektora Selvera Hodžića

Selektor Selver Hodžić okuplja svoje snage, a na spisku se nalazi 24 igračice za prvi krug doigravanja. Ove igrače očekuje važna borba. Njihovo iskustvo i vještine će biti ključne u ostvarenju što boljeg rezultata.

Put ka finalu

Na finalnom žrijebu 16. decembra u Lozani, sedam pobjednika drugog kola pridružit će se reprezentaciji Švicarske, kao i direktno kvalifikovanim ekipama. Ove ekipe uključuju Dansku, Englesku, Francusku, Njemačku, Island, Italiju, Nizozemsku i Španiju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -