Četvrtak, 17 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiSvijetKamala Haris: "Moje predsjedništvo neće biti nastavak Bajdenovog"

Kamala Haris: “Moje predsjedništvo neće biti nastavak Bajdenovog”

Intervju s Fox News-om

Demokratska kandidatkinja za predsjedničke izbore u SAD-u, Kamala Haris, nedavno je dala intervju “Fox Newsu”. Ovaj intervju odvijao se nakon njenog skupa u Pensilvaniji, na kojem je prisustvovalo više od 100 republikanskih dužnosnika.

Nove ideje i vodstvo

Haris je izjavila da njeno eventualno predsjedništvo neće slijediti stope aktuelnog predsjednika Džoa Bajdena. “Moje predsjedništvo neće biti nastavak predsjedništva Džoa Bajdena. Donijet ću svoja životna i profesionalna iskustva”, naglasila je.

Teme razgovora

Tokom razgovora, voditelj Bret Bajer ispitivao je Haris o važnim temama poput imigracije i prava transrodnih osoba. Također je spomenuo ankete koje sugeriraju da većina građana smatra da je zemlja na “krivom putu”.

Kritike Donaldu Trampu

U vezi s kritikama Donaldu Trampu, Haris je izjavila da “nikada ne bi rekla da su američki građani glupi”. Umjesto toga, istaknula je da Tramp često omalovažava narod i sugeriše da bi vojnici mogli biti korišćeni protiv građana.

Zaključak

Kao predstavnica nove generacije vodstva, Haris poziva na ideje koje dolaze iz različitih sektora, tvrdeći da je otvorena za saradnju s onima koji nisu iz političkih krugova.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -