Četvrtak, 17 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeLjepotaCarla Bruni na reviji Victoria's Secret: Pobjednička povratak na modnu pistu

Carla Bruni na reviji Victoria's Secret: Pobjednička povratak na modnu pistu

Carla Bruni se vraća na modnu scenu

Legendarna manekenka Carla Bruni pojavila se na reviji Victoria's Secret, oduševljavajući prisutne svojom pojavom. Obučena u crni korzet i mrežaste čarape, Bruni je svakako zaintrigirala publiku.

Posljednje pojavljivanje u donjem vešu

Ova ikona mode izjavila je u intervjuu za Page Six da bi ovo mogla biti njena posljednja modna revija u donjem vešu. “Niko se nikada ne navikne na pistu, bez obzira koliko dugo radite”, naglasila je Bruni.

Značaj nastupa za Carlu

Bruni je započela svoju karijeru 1987. godine, radeći s eminentnim modnim kućama. Radila je s Chanela, Versacea i Diora, ali nastup za Victoria's Secret je za nju poseban događaj. “Zabavno je postati ‘anđeo’. Dobit ću krila”, dodala je, kroz šalu.

Formiranje veza s koleginicama

Uoči revije, Bruni je istaknula koliko cijeni vrijeme provedeno sa koleginicama iza scene. “To je lijepa strana mode”, rekla je. Revija je okupila mnoge slavne modele, uključujući Irinu Shayk, Bellu Hadid i Adrianu Lima.

Modna revija se vraća

Victoria's Secret Fashion Show se zvanično vratio nakon pauze od šest godina, a Carla Bruni svojim nastupom pokazuje da je još uvijek u srcu modne industrije.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -