Četvrtak, 17 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzVojaž: Uspjeh koji je prešao granice Balkana

Vojaž: Uspjeh koji je prešao granice Balkana

Rast popularnosti repera Vojaža

Mihajlo Veruović, poznat pod umetničkim imenom Vojaž, doživljava nevjerovatne uspjehe u muzičkoj karijeri. Ovaj reper iz Beograda, star 23 godine, stekao je milionske preglede sa svojim albumom i hit duetima. Posebno se izdvaja saradnja sa Cecom na pjesmi „Muškarčina“.

Globalno priznanje i značajna saradnja

Vojaž je nedavno napravio još jedan značajan korak u svojoj karijeri, nastupivši u duetu sa Bakom Prasetom. Ova pjesma momentalno osvaja trending liste. Pored toga, reper je ostvario saradnje s inostranim umjetnicima, čime je proširio svoju bazu obožavalaca van Balkana.

Billboard i međunarodno priznanje

Najvažniji trenutak za Vojaža dogodio se kada je portal Billboard iz Argentine posvetio članak njegovim uspjesima. Billboard je poznata medijska kuća koja prati muzičku industriju i objavljuje analize, vijesti i top-liste.

Osnažena prisutnost na društvenim mrežama

Vojaž, koji ima skoro 2 miliona pratilaca na Instagramu i TikToku, privlači pažnju globalne publike. Njegov muzički stil spaja zarazne ritmove i višejezične tekstove, što ga čini popularnim u više od 20 zemalja.

Osjećaj ponosa

U objavi na društvenim mrežama, Vojaž se pohvalio da je „prvi Srbin o kojem piše Billboard“. Ovaj uspjeh također uključuje priču o njegovom odrastanju i izazovima koje je njegova porodica prolazila.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -