Srijeda, 16 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinAuto IndustrijaPorsche BH i Pomozi.ba pokreću humanitarnu akciju za pomoć nakon poplava

Porsche BH i Pomozi.ba pokreću humanitarnu akciju za pomoć nakon poplava

Hitna pomoć za pogođene zajednice

Poplave koje su nedavno pogodile Bosnu i Hercegovinu stvorile su hitnu situaciju. Mnoge zajednice su pretrpjele značajne štete. Senad Olovčić, član Uprave kompanije Porsche BH d.o.o., istakao je važnost humanitarne pomoći u ovim trenucima. “Naša je dužnost i odgovornost pomoći zajednici kada je to najpotrebnije”, rekao je Olovčić.

Solidarnost Porsche grupacije

Porsche grupacija, koja je dugogodišnji partner, priključila se humanitarnoj akciji. “Zahvaljujemo Porsche grupaciji na podršci koja je došla nakon katastrofalnih poplava”, poručili su iz organizacije Pomozi.ba. Ova donacija predstavlja znak solidarnosti i društvene odgovornosti.

Fokus na pogođena područja

Organizacija Pomozi.ba radit će na sanaciji materijalne štete nastale u Jablanici, Kreševu, Fojnici, Kiseljaku i Konjicu. Nažalost, ljudske živote ništa ne može nadoknaditi. Ovim akcijama, zajednica se može okupiti i pružiti podršku onima koji su pogođeni.

Porsche grupacija u BiH

Porsche grupacija posluje u Bosni i Hercegovini od 2015. godine i obuhvata kompanije Porsche BH, Porsche Sarajevo i Porsche Leasing. Njihova predanost društvenoj odgovornosti posebno dolazi do izražaja u teškim vremenima poput ovog.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -