Srijeda, 16 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomePozitivnoBiznisNeptun otvara najveću prodavnicu elektronike u Sarajevu

Neptun otvara najveću prodavnicu elektronike u Sarajevu

Neptun i Balfin grupa na Balkanu

Kao dio Balfin grupe, Neptun je ostvario značajan rast tokom svoje 31-godišnje historije. Ova grupacija je prepoznata kao jedna od najuspješnijih na Balkanu. U posljednje vrijeme, Neptun se proširio na četiri zemlje, jačajući svoj položaj na tržištu.

Popularnost brenda Jumbo u BiH

Građani Bosne i Hercegovine poznaju Balfin grupu kroz brend Jumbo. Ovaj maloprodajni lanac brzo je stekao povjerenje građana, postavši omiljena destinacija za kupovinu u domaćinstvima širom zemlje.

Nova prodavnica u Sarajevu

Neptun otvara svoju novu prodavnicu na adresi Put života bb u Sarajevu. Ova nova lokacija biće najveća prodavnica elektronike u gradu, nudeći širok spektar uređaja vrhunskih brendova kao što su Samsung, Beko, LG i Apple.

Konkurentne cijene i garancije

Uz konkurentne cijene, Neptun nudi garancije proizvođača. To znači da kupci mogu biti sigurni u kvalitet svojih proizvoda, uz mogućnost popravke bez dodatnih troškova tokom garantnog perioda.

Online kupovina i prekretnica za lokalno tržište

Novi izložbeni prostor omogućava kupcima da lako pronađu svoje omiljene tehničke uređaje. Također, Neptun planira pokrenuti platformu za online kupovinu prilagođenu korisnicima, što će dodatno olakšati proces kupovine.

Povodom otvorenja – nevjerovatne ponude

Ne propustite posebne ponude tokom prva četiri dana nakon otvorenja. Označite datum u svom kalendaru i obavijestite prijatelje o sniženjima na vrhunske proizvode.

Pripremite se za dolazak Neptuna – zbog vas!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -