Srijeda, 16 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomePozitivnoBiznisKonferencija sa Vrhuncem: Giboni i Biznis u Digitalnom Dobu

Konferencija sa Vrhuncem: Giboni i Biznis u Digitalnom Dobu

Jedinstveni Događaj Prikazuje Spoj Edukacije i Zabave

Ovaj događaj svake godine privlači pažnju svojim jedinstvenim spojem edukativnih sadržaja i vrhunske zabave. Postavlja nove standarde u profesionalnom umrežavanju i razmjeni znanja.

Objavljena Agenda Konferencije

Za radost svih učesnika, agenda za sva tri dana konferencije već je objavljena. U velikom fokusu je večernji nastup Zlatana Stipišića Gibonnija, čiji će ekskluzivni koncert dodatno obogatiti program konferencije. Gibonnijevi emotivni hitovi učinit će večernji segment nezaboravnim.

Paneli o Digitalizaciji i e-Trgovini

Prvi dan konferencije, poznat kao Business Day, obuhvatit će seriju panela koji istražuju nove trendove u digitalizaciji. Diskusije će se fokusirati na najaktuelnija pitanja u industriji.

Panel pod nazivom eCommerce Matrix: Evropski nivo vs. BiH realnost otvorit će raspravu o dinamici e-trgovine. Naslov eHealth u Bosni i Hercegovini naglašava kako tehnologija može transformisati zdravstvene usluge.

Dodatno, sesije o regulatornim izazovima u fintech sektoru i uticaju EU politika na digitalizaciju privatnog i javnog sektora bit će ključne teme.

Večernji Nastupi za Opuštanje i Umrežavanje

Pored Gibonnija, prve večeri grupa Blackberries obećava dodatnu zabavu. Njihov nastup pružit će priliku da se poslovne teme privremeno ostave po strani, a učesnici uživaju u druženju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -