Srijeda, 16 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinFilm/TVKontroverzna scena iz "Terrifiera 3" uzburkala gledatelje: Od strasti do užasa

Kontroverzna scena iz “Terrifiera 3” uzburkala gledatelje: Od strasti do užasa

Utrošenost romantične atmosfere

U najnovijem horor filmu “Terrifier 3”, scena tuširanja između likova Mije i Kola prešla je iz strastvene u nemilosrdnu. Tijekom ove intimne scene, klovn Art iznenada upada s motornom testerom, što je šokiralo mnoge gledatelje.

Reakcije na društvenim mrežama

Reakcije na ovu scenu preplavile su platformu X (bivši Twitter). Mnogi su komentirali svoje osjećaje, kao što su “Bojim se tuširanja nakon te scene” i “Ova scena je zaista bila previše.” Gledatelji su izrazili svoju uznemirenost, neki su čak napustili kino tokom projekcije.

Gledaoci u transu

Neki gledaoci su se onesvijestili tokom prikazivanja “Terrifiera 3”, uključujući i dvoje ljudi u Australiji. Ova kontroverzna uvodna scena izazvala je pravi mali skandal među publikom.

Režiser iznenađuje

Reditelj Damien Leone je izjavio da je odlučio snimiti film sam jer je “sve previše ludo”. On naglašava da su prvi momenti kontroverzni, ali da to nije vrhunac užasa filma. Njegove riječi izazivaju dodatno uzbuđenje kod fanova horora.

Priča iza filma

Film prati likove Sienu i Džonatana koji se bore s posljedicama prethodnog napada klovna Arta. Dok pokušavaju nastaviti sa svojim životima, zastrašujući klovn se ponovno pojavljuje, stvarajući dodatnu napetost.

Zapažanja glavnih glumaca

Aleksa Bler Robertson, koja igra Miju, ističe da je scena bila posebno iskustvo s mnogo slojevitih elemenata. Glavni glumac David Hovard Tornton također je priznao da su ga neke scene u filmu toliko uznemirile da nije mogao podnijeti snimanje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -