Srijeda, 16 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomePozitivnoBiznisNCMC: Lider u skladišnim rješenjima s međunarodnim timom i nevjerojatnim prilikama

NCMC: Lider u skladišnim rješenjima s međunarodnim timom i nevjerojatnim prilikama

Razvojem od lokalnog do globalnog lidera

Kompanija NCMC, nekada poznata kao Global Metal Construction, osnovana je 2012. godine u Usori. Danas, zahvaljujući partnerstvu s holandskom firmom NewCold, NCMC je prisutna na šest kontinenata. Njihovi skladišni sistemi koriste mnoge globalne korporacije poput Nestle, Lego i Pepsi. NCMC je izgradila novi poslovni kompleks vrijedan 16,5 miliona KM.

Tim kao ključ uspjeha

NCMC se ističe svojim timom od više od 500 zaposlenika. Kompanija kontinuirano ulaže u razvoj ljudi kroz vlastiti certificirani centar za obuku. Uz redovne edukacije, mentorstvo i moderne softverske alate, zaposlenici imaju priliku za profesionalni razvoj. Generalni direktor, Adnan Bajraktarević, naglašava važnost timske kohezije i zajedničkih aktivnosti u uspješnom poslovanju.

Međunarodna iskustva i timske aktivnosti

NCMC organizira putovanja i teambuildinge kako bi zaposlenicima pružila priliku da upoznaju nove kulture. Nedavno putovanje u Istanbul uključivalo je posjete historijskim znamenitostima te edukativne sesije o multikulturalnom uvažavanju. Timske aktivnosti, poput krstarenja Bosforom, dodatno su obogatile ovo iskustvo.

Ulaganje u budućnost

NCMC je predana profesionalnom razvoju svojih zaposlenika i održavanju ravnoteže između posla i privatnog života. Ulaganja u obuku, sigurnost na radu i sportske aktivnosti za lјude čine NCMC idealnim radnim mjestom.

Tražimo nove članove tima

Kako NCMC nastavlja rasti, potrebni su novi članovi tima. Kompanija nudi prilike za razvoj karijere, putovanja i stalno učenje. Ako tražite dinamičnu karijeru, NCMC je pravi izbor za vas.

Za više informacija, posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte na +387 63 802 646 ili putem e-maila na info@ncmc.ba.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -