Srijeda, 16 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeLjepotaAdriana Lima se Vratila na Modnu Pistu u New Yorku – Revija...

Adriana Lima se Vratila na Modnu Pistu u New Yorku – Revija koja se Pamti


Legendarni Povratak Manekenke

Adriana Lima, poznata manekenka, ponovo se pojavila na modnoj pistu u New Yorku. Ova revija bila je posebno uzbudljiva za sve obožavatelje brenda Victoria's Secret. U dobi od 43 godine, Lima je dokazala da još uvijek ima sjaj na pisti.

Stil sa Stilom

Za prvi dio revije, nosila je grudnjak ukrašen kristalima te odgovarajući donji veš s kariranim hulahopkama. Uz to, dodatak u obliku krila upotpunio je njen izgled. Visoki rep i naglašena crna olovka oko očiju dodali su poseban šarm.

Čarolija s Cherom

Nakon prvog dijela, Lima se ponovo pojavila na sceni tokom nastupa legendarne pjevačice Cher. Nosila je odvažno crveno donje rublje i crvena krila, uz pjesmu “Believe”. Tijekom nastupa, mašila je publici i stvarala magičnu atmosferu.

Povratak na Modnu Pistu

Lima, koja je najavila povlačenje iz Victoria's Secreta u novembru 2018. godine, oduševila je sve svojim povratkom. Nakon osamnaest nastupa na modnim revijama, ovogodišnja revija predstavlja njen prvi nastup nakon četiri godine.

Inkluzivnost i Promjene u Industriji

Revija ovog godine je prva nakon 2019. godine, kada je događaj otkazan zbog kritika na račun nedostatka inkluzivnosti. Povratak Lime predstavlja novi početak za brend.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -