Srijeda, 16 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzVraćanje Victoria’s Secreta: Nova Era ili Stari Problemi?

Vraćanje Victoria’s Secreta: Nova Era ili Stari Problemi?

Spektakularni povratak modnog događaja

Dokumentarac o Victorijinom Sekret brendu, koji je prikazan tokom 2022. godine, otkrio je mračne tajne ovog modnog giganta. Iako se posljednja revija održala 2018. godine, spektakl se večeras vraća u Njujork. Gledaoci će moći da prate direktan prenos u 1 čas iza ponoći po našem vremenu.

Kritike i skandali u prošlosti

Od 1995. do 2018. godine, Victoria’s Secret Show bio je sinonim za modnu ekstravaganciju. Ipak, serija skandala i kontroverzi dovele su do opadanja gledanosti i prodaje. Kritike su se fokusirale na nedostatak raznolikosti među modelima, dok je dokumentarac dodatno rasvijetlio mračne aspekte kompanije.

Uticaj kontroverzi na imidž brenda

Jedan od najznačajnijih skandala bio je povezan sa Lesom Veksnerom i Džefrijem Epstajnom. Njihovo prijateljstvo dovelo je do otkrivačenja raznih nepravilnosti unutar brenda. Osim toga, dokazi o seksualnom uznemiravanju u samoj kompaniji dodatno su oštetili reputaciju Victoria’s Secreta.

Novi pravac i inkluzivnost

Večerašnja revija najavljuje promjene. Ove godine modnom pistom proći će plus-size modeli, znak posvećenosti raznolikosti i inkluzivnosti. Također, nastupi su rezervirani samo za žene, uz izvođače poput Šer, Tajle i Lise.

Kako se Victoria’s Secret suočava sa svojom prošlošću, povratak na pistu može značiti novi početak. Hoće li ovaj spektakl značiti istinsku promjenu ili samo prividnu adaptaciju? Gledaoci jedva čekaju da vide šta će večeras donijeti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -