Četvrtak, 17 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzSajmon Kauel: Radikalna Transformacija Muzičkog Mogula na Pragu 65. Rođendana

Sajmon Kauel: Radikalna Transformacija Muzičkog Mogula na Pragu 65. Rođendana

Misteriozan Izgled Sajmona Kauela

Izgled muzičkog mogula Sajmona Kauela postao je tema brojnih rasprava na društvenim mrežama. Ovaj fenomen izazvan je njegovim radikalnim promenama koje su evidentne u poslednjih nekoliko godina. U ponedeljak je proslavio 65. rođendan, a njegovo lice izaziva sve više komentara.

Estetski Zahvati Koji Mijenjaju Lice

Tokom 2019. godine, Sajmon je priznao da je uradio “face lift 21. veka”. Također je spomenuo da je ubrizgao “previše botoksa”, što izaziva spekulacije o njegovim estetskim zahvatima. Profesor Ulas Raghavan, estetski hirurg, pružio je dijagnostički uvid u njegov izgled.

Progresivna Transformacija Kroz Decenije

Osamdesetih godina, Kauel je imao prirodan izgled s punijim licem. Do ranih 2000-ih, njegov stil se promenio, a njegovo lice je počelo pokazivati znake starenja. Međutim, s godinama, njegov izgled se drastično promenio.

Sajmonov Mladalački Izgled

Profesor Raghavan ističe da bi mogla biti reč o raznim estetskim procedurama. On sugerira korištenje botoksa za izravnavanje bora te dermalnih filera za vraćanje volumena. Ove intervencije mogle bi mu dati mladalački i puniji izgled.

Dodatne Proceduralne Mogućnosti

Postoje i spekulacije da je Sajmon prošao kroz dodatne procese, kao što su lifting lica i vrata. Ove intervencije bi mu mogle dati definisaniji izgled. Također, blefaroplastika bi mogla ukloniti višak kože oko očiju, dodatno doprinoseći njegovoj mladalačkoj transformaciji.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -