Četvrtak, 17 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzEla Jerković doživjela neobičan incident tokom plivanja sa morskim psima na Maldivima

Ela Jerković doživjela neobičan incident tokom plivanja sa morskim psima na Maldivima

Uživanje na egzotičnim Maldivima

Popularna hrvatska influenserka Ela Jerković nedavno je provela odmor na Maldivima, jednom od najljepših mjesta na svijetu. Ova destinacija poznata je po svojim predivnim plažama i kristalno čistom moru. Ela nije propustila priliku da uživa u raznim aktivnostima koje nude ova egzotična ostrva.

Neobična iskustva u vodi

Jedna od najuzbudljivijih aktivnosti koju je Ela isprobala je plivanje sa morskim psima. Iako je to bila njena dugogodišnja želja, doživjela je neobičan incident. Tokom plivanja, doživjela je ugriz od morskog psa koji je, prema njenim riječima, bio vrste “dadilje”.

Detalji incidenta

Ela je otkrila da su im vodiči dali jasne instrukcije o ponašanju u blizini ovih životinja. Nažalost, dok je zaronila, osjetila je ugriz na desnoj podlaktici. Kako je rekla, nije doživjela osjećaj agresije od strane morskog psa. Smatra da je morski pas zabunom ugrizao njenu ruku umjesto ribe koju su vodiči bacali u more.

Postupanje u hitnoj situaciji

U trenutku incidenta, Ela je ostala prisebna i smirena kako bi zaštitila sebe i ostale turiste. Iako je osjetila grizenje, nije panikarisala i mirno je izašla iz mora. Istaknula je važnost smirenosti u situacijama poput ove, kako bi se izbjegle posljedice panike.

Oporavak i pozitivne uspomene

Srećom, rana nije zahtijevala dodatnu medicinsku pomoć, a Ela se brzo oporavila. Ostao joj je samo “kul ožiljak” kao uspomena na ovo jedinstveno putovanje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -