Petak, 18 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzHumačnost na djelu: Par donirao sredstva za pomoć pogođenima uraganom Milton

Humačnost na djelu: Par donirao sredstva za pomoć pogođenima uraganom Milton

Velikodušna gesta za pogođene uraganom

Nedavno je par, poznato lice u javnosti, donirao značajnu sumu novca organizaciji Feeding America. Ova donacija došla je kao odgovor na razarajući uragan Milton koji je pogodio Floridu u srijedu navečer.

Taylor Swift kao inspiracija

Povod za njihovu donaciju bila je vijest o donaciji od pet miliona dolara koju je svojoj prijateljici, muzičkoj zvijezdi Taylor Swift, također uradila za istu svrhu. Ovaj čin velikodušnosti oslikava zajedništvo među poznatim ličnostima prilikom kriznih situacija.

Pohvale od Feeding America

Claire Babineaux-Fonteno, izvršna direktorica Feeding America, pohvalila je ovaj par za njihov značajan doprinos. Istaknula je da je njihova podrška veoma važna za pomoć pogođenima. “Ova sredstva su ključna za osiguravanje osnovnih potrepština poput vode i obroka,” rekla je Babineaux-Fonteno.

Zajednica u teškim vremenima

Feeding America igra ključnu ulogu u podršci zajednicama koji su pretrpjeli ogromne gubitke. U ovakvim trenucima, svaka donacija može značiti razliku. Ova akcija pokazuje snagu empatije i solidarnosti, potrebnih za brži oporavak pogođenih područja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -