Četvrtak, 17 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometProblemi novoformiranog kluba Njegoš iz Spuža: Rekordni porazi u trećem rangu

Problemi novoformiranog kluba Njegoš iz Spuža: Rekordni porazi u trećem rangu

Težak početak sezone za Njegoš

Novoformirani klub Njegoš iz Spuža započeo je takmičenje u trećoj ligi crnogorskog nogometa s minimalnim uspjehom. Otvorili su sezonu porazom od Zabjela, gdje su završili susret sa 10:0 nakon što su četvorica igrača odustala od igre.

Nadbaci i rekordni porazi

U narednim utakmicama situacija se nije poboljšala. Njegoš je izgubio 6:2 od Olimpika i 15:0 od Crvene stijene. Proteklog vikenda doživjeli su poraz od 19:0 od Zete, a meč je prekinut u 70. minuti. Igrači su ležali na terenu, što je dovelo do prekida utakmice zbog nedostatka protivnika.

Skandalozne brojke

U četiri utakmice Njegoš je primio čak 50 golova. Njihova gol-razlika iznosi alarmantnih -48. Ovi rezultati zabrinuli su mnoge ljubitelje nogometa u Crnoj Gori.

Političke spekulacije

Neki navijači smatraju da je osnovanje kluba Njegoš motivisano političkim razlozima. Postavlja se pitanje da li je klub stvoren samo kako bi predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejan Savićević, imao podršku na izborima.

Kakva je budućnost kluba?

Sa ovakvim rezultatima, budućnost kluba Njegoš ostaje neizvjesna. Očigledno je da im suštinsko nadmetanje nije prioritet, što budi sumnju među navijačima i stručnjacima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -