Srijeda, 16 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzLeonardo DiCaprio uživa u vožnji bicikla po New Yorku sa djevojkom

Leonardo DiCaprio uživa u vožnji bicikla po New Yorku sa djevojkom

Leonardo DiCaprio, renomirani holivudski glumac, snimljen je na ulicama New Yorka kako vozi bicikl sa svojom djevojkom, Vittorijom Ceretti. Ova scena privukla je pažnju prolaznika, posebno jer je DiCaprio imao masku na licu.

Odmor u Rimu

Prije nego što se vratio u New York, DiCaprio je proveo nekoliko dana u Rimu. Tamo je uživao sa Ceretti, a u njihovom društvu bila su i njegova majka, Irmelin Indenbirken, te očuh, David Ward. Ovaj obiteljski odmor bio je prilika za opuštanje prije povratka na užurban način života.

Polemika oko Diddyjevih zabava

Nedavno su se na društvenim mrežama i u medijima pojavile kontroverzne fotografije sa zabava P Diddyja iz 1998. godine. Na njima se vidi DiCaprio kako se smije i puši, što je izazvalo brojne komentare.

Izvor iz DiCapriovog okruženja

Izvor blizak glumcu ističe da se DiCaprio već godinama ne druži s P Diddyjem, unatoč informacijama da je prije četiri godine bio na Diddyjevom rođendanu. Ova situacija dodatno komplikuje medijske navode o njegovim vezama sa Diddyjem.

Leonardo DiCaprio, prepoznatljiv po svojoj karijeri i filantropskom radu, nastavlja izazivati interes javnosti, kako svojom glumačkom karijerom, tako i privatnim životom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -