Srijeda, 16 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzDžulija Foks: Žalila zbog kratke veze s Kanjeom Vestom

Džulija Foks: Žalila zbog kratke veze s Kanjeom Vestom

Intimna priznanja Džulije Foks

Glumica i model Džulija Foks otvorila je dušu u nedavnom intervjuu za Times. Foks je kratko bila u vezi s poznatim reperom Kanjeom Vestom i sada žali zbog tih nekoliko nedelja. Njihova romansa započela je na dočeku 2022. godine, a završila na Dan zaljubljenih iste godine.

Omerka veze i utjecaj na Foks

Foks je istakla da joj je ta veza donijela mnogo neprijatnosti. “Jako žalim zbog te veze. Mrzim to. Bila sam u verovatno najneprijatnijoj poziciji u svom životu”, rekla je Foks. Dodaje kako ne želi biti poznata kao devojka Kanjea Vesta.

Javne optužbe i kontroverze

Džulija je naglasila da nije bila voljna da njihova veza izađe u javnost. “Nije bila moja ideja da to izađe u javnost. Vrlo brzo sam shvatila da sam iskorišćena kao pijun”, izjavila je.

Memoari i dodatne kontroverze

U intervjuu je Foks spomenula i svoje memoare “Down the Drain”, objavljene u oktobru prošle godine. U njima navodi da je Vest nudio da joj plati operaciju grudi i da je tražio potpisivanje NDA (Ugovora o tajnosti podataka).

Bivša asistentkinja optužuje Kanjea Vesta

U međuvremenu, bivša asistentkinja Kanjea Vesta, Loren Piskiota, optužila ga je za drogiranje i silovanje. Ove tvrdnje se pojavljuju u tužbi koju je Rolling Stone dobio na uvid.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -