Srijeda, 16 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzNesuglasice između Salme Hayek i Nicole Kidman zapanile fanove

Nesuglasice između Salme Hayek i Nicole Kidman zapanile fanove

Pretpostavljene tenzije između glumica

Nedavna situacija na jednom događaju zaintrigirala je mnoge obožavatelje poznatih glumica, Salme Hayek i Nicole Kidman. Tokom zajedničkog poziranja s Katy Perry, incident je doveo do naglih reakcija.

Incident za vrijeme fotografisanja

Kada je fotograf zamolio za još jednu sliku, Salma je pokušala pozicionirati Nicole prema objektivu. Pred svima, Nicole je odgurnula Salmu, izgovarajući “don’t touch me”. Ova scena uzburkala je društvene mreže.

Reakcije fanova i komentari medija

Postavile su se brojne teorije oko ovog incidenta. Fanovi su izrazili zabrinutost zbog odnosa između glumica. “Nicole je definitivno bila previše gruba prema Salmi,” jedan je od komentara koji se mogao pročitati na mreži.

Šta su Salma i Katy razgovarale?

Nakon incidente, Salma je razmijenila nekoliko riječi s Katy Perry, no sadržaj njihovog razgovora ostao je nepoznat. Mnogi su komentirali kako je situacija napeta, a novinari su tražili objašnjenje, ali se nijedna od glumica nije javila.

Ova situacija ostavlja mnoga pitanja u vezi s međusobnim odnosima poznatih ličnosti, te kako radna okruženja mogu uticati na njihove privatne odnose.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -